در ابتدا sundar pichai از فعاليت هاي اخير گوگل صحبت کرد و اعلام کرد دقدقه فعلي گوگل براي ادامه فعاليت، تمرکز بر روي پروژه هاي هوش مصنوعي است. از همين رو گوگل در سال 2014 يک شرکت در انگليس را به نام Deep Mind خريداري کرد. ديپ مايند تمرکز پروژه هاي خود را به روي ساختارهاي هوش مصنوعي پياده کرده است و موسسين آن مسئولين فعلي پروژهاي هوش مصنوعي گوگل هستند. شبيه سازي تفکر انسان به وسيله ماشين ، که يادگيري در آن اساسي ترين وجه است بزرگترين دستاورد Deep Mind است. شکست قهرمان بازي Go که يک بازي پيچيده فکري است يکي از بزرگترين موفقيت هاي آنها است که در سال 2016 اتفاق افتاد.
در همين راستا گوگل در کنفراس 2016 خود فناوري را تحت عنوان Google Assistant معرفي کرد. گوگل اسيستنت يک فناوري هوشمند است که شما با صداي خودتان و به هر حالتي که دوست داشته باشيد از آن سوالاتي مي پرسيد و در راستاي آن جوابش را دريافت مي کنيد. مهمترين ويژگي پرسش هاي مرتبط به هم است. مثلا: جمعيت ايران در سال 1320 چند نفر بوده؟
Google Assistant جواب مي دهد : N نفر
شما در ادامه مي پرسيد چند نفر مرد بوده اند؟
Google Assistant پاسخ مي دهد 51% آنها مرد بوده اند.
اين سرويس با يادگيري کار مي کند،و هرچقدر شما از آن بيشتر استفاده کنيد فهم بيشتري از نياز شما پيدا خواهد کرد. در کنار اين سرويس ارزشمند گوگل يک گجت به نام Google Home را رونمايي کرد. که مي تواند در هر جايي از خانه قرار بگيرد و شما علاوه بر سوال پرسيدن هايي که روزانه به آن احتياج داريد بتوانيد خانه هوشمند خود را اداره کنيد. از گوگل هوم بخواهيد لامپ ها را خاموش کند،موسيقي که دوست داريد را آنلاين برايتان پخش کند و از او بپرسيد ترافيک در خيابان X چگونه است!
علاوه بر اين ها نرم افزار پيام رسان Allo و Duo که مخصوص ويديو چت است، نيز با ويژگي هاي هوش مصنوعي ارائه شده است. توضيحات کامل بقيه سرويس ها را مي توانيد در Youtube مشاهده کنيد.
ويديو کنفرانس Google I/O 2016
|